FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren Međimurski sajam poduzetništva MESAP 2004.

NEDELIŠĆE, 11. lipnja 2004. (Hina) - Međimurski sajam poduzetništvaMESAP 2004., na kojem na 5000 četvornih metara otvorena i 21.000četvornih metara zatvorena prostora sudjeluje 240 izlagača izHrvatske, Slovenije, Madžarske i Austrije, otvorio je danas uNedelišću pokraj Čakovca ministar gospodarstva, rada i poduzetništvaBranko Vukelić.
NEDELIŠĆE, 11. lipnja 2004. (Hina) - Međimurski sajam poduzetništva MESAP 2004., na kojem na 5000 četvornih metara otvorena i 21.000 četvornih metara zatvorena prostora sudjeluje 240 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Madžarske i Austrije, otvorio je danas u Nedelišću pokraj Čakovca ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić.

U prigodnu govoru pred brojnim uzvanicima pohvalio je tu sajamsku priredbu, ocijenivši je uzornom.

"Ovo je najveći regionalni sajam u Hrvatskoj i naše će ministarstvo i ubuduće podupirati takve i slične sajamske priredbe. Nije slučajno što sajam u Nedelišću nosi epitet vodećeg u Hrvatskoj jer je upravo na tom području najrazvijenije obrtništvo i poduzetništvo", rekao je ministar.

Međimurski župan Branko Levačić je istaknuo kako očekuje da će Vukelićevo Ministarstvo i Vlada pomoći čakovečkoj tekstilnoj industriji MTČ-u koja je zadnjih mjeseci zapala u velike teškoće, a zapošljava oko osamsto radnika. Ministar je obećao da će i Ministarstvo i Vlada zasigurno pomoći toj tvrtki.

U sklopu sajma dodijeljena su i priznanja najuspješnijim međimurskim vinima, otvorena je i stočarska izložba na kojoj je grla predstavilo 50-ak stočara iz Međimurja i susjednih županija, a najavljeni su i okrugli stolovi kojima će za trodnevne priredbe nazočiti ministar gospodarstva Branko Vukelić.

Organizator sajma je tvrtka MESAP d.o.o. u vlasništvu Općine Nedelišće i Međimurskoga poduzetničkog centra te grada Čakovca najavio je kako očekuje 20-ak tisuća posjetitelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙