FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UHIPP: potrebno zajedničko djelovanje institucija za potporu poduzetništvu

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Udruga hrvatskih institucija zapoticanje poduzetništva (UHIPP) istaknula je na današnjem radnom skupupotrebu zajedničkog djelovanja svih institucija za potporupoduzetništvu.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Udruga hrvatskih institucija za poticanje poduzetništva (UHIPP) istaknula je na današnjem radnom skupu potrebu zajedničkog djelovanja svih institucija za potporu poduzetništvu.

Ta suradnja trebala bi dovesti do promjene prevladavajuće slike o poduzetnicima kao o ljudima s namjerom brzoga bogaćenja na rubu zakona, smanjiti administrativne zapreke malom poduzetništvu i stvoriti pozitivnu poduzetničku klimu, smatraju članovi UHIPP-a okupljeni na današnjem radnom skupu o poduzetništvu.

Zajednički rad i koordinacija, naglašavaju poduzetnici, doveli bi do bolje iskorištenosti domaćih stručnih potencijala i njihove upotrebe u gospodarske svrhe.

Na skupu je predstavljena djalatnost tehnoloških i inovacijskih centara, a predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, upoznali su poduzetnike s programima ovih ministarstva u poticanju poduzetništva.

Organizator skupa, UHIPP je nevladina udruga koja okuplja institucije za potporu i poticanje poduzetništva - poduzetničke inkubatore i centre, tehnološke centre i parkove, razvojnih agencije i druge. Osnovana je u prosincu 2000., a trenutno ima 39 članica.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙