FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Linić: SDP trenutačno nema kandidata za predsjednika države i vjerojatno će poduprijeti Mesića

PAZIN, 8. lipnja 2004. (Hina) - Član Glavnog odbora SDP-a i saborskizastupnik Slavko Linić izjavio je danas u Pazinu, odgovarajući nanovinarsko pitanje, kako SDP trenutačno nema svog kandidata zapredsjednika države, te će vjerojatno poduprijeti sadašnjegpredsjednika Stjepana Mesića.
PAZIN, 8. lipnja 2004. (Hina) - Član Glavnog odbora SDP-a i saborski zastupnik Slavko Linić izjavio je danas u Pazinu, odgovarajući na novinarsko pitanje, kako SDP trenutačno nema svog kandidata za predsjednika države, te će vjerojatno poduprijeti sadašnjeg predsjednika Stjepana Mesića.

Potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić, na konferenciji za novinstvo Županijskog odbora SDP-a Istre, ustvrdila je pak da predsjednik Vlade Ivo Sanader "igra samo na jednu jedinu kartu, i to onu ulaska Hrvatske u EU", zbog čega se, po njezinom mišljenju, u državi ne riješava ni jedan gorući problem.

Izrazila je uvjerenje kako je Sanaderova Vlada pod pritiskom EU odgodila smanjenje PDV-a i primjenu ekološko-ribolovne zone u Jadranu.

Odgovarajući pak na novinarsko pitanje o budućoj suradnji SDP-a i IDS-a, koalicijskih partnera na proteklim parlamentarnim izborima - a nakon što je IDS podržao HDZ glede odgode primjene ribolovno-ekološke zone u Jadranu - Linić je ustvrdio kako je kod IDS-a presudio stranački interes za ulaskom Hrvatske u EU.

Dodao je kako smatra da će se dobra suradnja između SDP-a i IDS-a potvrditi i na idućim lokalnim izborima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙