FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kajin: laže onaj tko kaže da bi donio drukčiju odluku o ribolovno-ekološkoj zoni

BUZET, 7. lipnja 2004. (Hina) - "IDS-u nije u interesu da Hrvatskaizgubi kandidaturu za EU jer bi time stradala cijela država, aponajviše Istra s izvozno orijentiranom ekonomijom", izjavio jepotpredsjednik IDS-a i saborski zastupnik Damir Kajin u Buzetu upovodu odgode proglašenja ribolovno-ekološke zone te je s tim u veziocijenio kako bi poput HDZ-a postupila svaka druga stranka da je navlasti, i da, po njemu, onaj tko tvrdi suprotno, laže.
BUZET, 7. lipnja 2004. (Hina) - "IDS-u nije u interesu da Hrvatska izgubi kandidaturu za EU jer bi time stradala cijela država, a ponajviše Istra s izvozno orijentiranom ekonomijom", izjavio je potpredsjednik IDS-a i saborski zastupnik Damir Kajin u Buzetu u povodu odgode proglašenja ribolovno-ekološke zone te je s tim u vezi ocijenio kako bi poput HDZ-a postupila svaka druga stranka da je na vlasti, i da, po njemu, onaj tko tvrdi suprotno, laže.

Kajin je na tiskovnoj konferenciji u Buzetu ocijenio da bi reakcije Slovenije i Italije, da se u Saboru odlučilo drukčije, bile po Hrvatsku katastrofalne. One se ne bi odnosile samo na veto za kandidaturu, već bi, kako je rekao, u velikoj mjeri bio ugrožen i hrvatski turizam "slovensko-talijanskim represalijama na granici i carini."

Pritom je podsjetio kako se još prošle godine prilikom izglasavanja takve odluke poručivalo da će bilo koja buduća vlada vodeći Hrvatsku stupanje na snagu takve odluke odgoditi.

Da se drukčije odlučilo, Hrvatska bi, bez statusa kandidata za EU, ostala dijeliti sudbinu sa svojim istočnim susjedima, zaključio je Kajin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙