FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prezentacija javno-privatnog partnerstva za djelatnike HFP-a

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog fonda zaprivatizaciju i Njemačkog društva za investicije i razvoj DEG, danasje za djelatnike HFP-a održana prezentacija modela javno-privatnogpartnerstva (Public Private Partnership - PPP).
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog fonda za privatizaciju i Njemačkog društva za investicije i razvoj DEG, danas je za djelatnike HFP-a održana prezentacija modela javno-privatnog partnerstva (Public Private Partnership - PPP).

Prema pozivu vladinog Ureda za odnose s javnošću ova je prezentacija trebala biti otvorena i za medije, no u HFP-u pojašnjavaju kako je vjerojatno riječ o zabuni oko termina prezentacija.

Naime, za novinare je planirana posebna prezentacija tog modela, a u HFP-u su najavili kako bi se ona također trebala održati ovog tjedna.

Po modelu javno privatnog partnerstva trebao bi se provesti proces razvoja i privatizacije Sunčanog Hvara, a raspisivanje natječaja za prikupljanje neobvezujućih ponuda po tom modelu za Sunčani Hvar najavljeno je za početak ovog tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙