FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo zaštite okoliša: u Splitsko-dalmatinskoj županiji nije predviđeno odlagalište radioaktivnog otpada

SPLIT, 3. lipnja 2004. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša,prostornog uređenja i graditeljstva tvrdi da u Splitsko-dalmatinskojžupaniji nije predviđeno mjesto za odlaganje radioaktivnog otpada kaošto je to jučer u Splitu na neuspjelu sastanku prosvjednika iz Zagoreu vezi s istražnim radovima u Kladnjicama sa županom Krunom Peronjomtvrdio županijski vijećnik Nikola Zokić .
SPLIT, 3. lipnja 2004. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva tvrdi da u Splitsko-dalmatinskoj županiji nije predviđeno mjesto za odlaganje radioaktivnog otpada kao što je to jučer u Splitu na neuspjelu sastanku prosvjednika iz Zagore u vezi s istražnim radovima u Kladnjicama sa županom Krunom Peronjom tvrdio županijski vijećnik Nikola Zokić .

Vijećnik Nikola Zokić rekao je da je u Programu prostornog uređenja Republike Hrvatske Splitsko-dalmatinska županija navedena kao područje s lokacijom za odlaganje radioaktivnog otpada, a to ne samo što ne odgovara istini nego još više uzbunjuje javnost toga kraja, stoji u priopćenju Ministarstva. Program prostornog uređenja pristupačan je svakomu na internetskoj stranici Ministarstva: www.mzopu.hr - kartografski prikaz br. 19 i točke 3 - 51 tekstualnog dijela programa.

Zokićeve optužbe da župan i ministrica podmeću predsjedniku Vlade ne zaslužuju komentar, navodi se u priopćenju Ministarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙