FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAKOPAN VEĆI DIO OD 120 OVACA OBOLJELIH OD BRUCELOZE

MOSTAR, 21. svibnja 2004. (Hina) - Veći dio od 120 ovaca oboljelih odstočne bolesti bruceloze, čije spaljivanje u mostarskom odlagalištuUborak, zbog straha od širenja zaraze, u četvrtak nisu dopustilimještani nastanjeni u blizini odlagališta, u petak je uništeno izakopano na području općine Konjic gdje se i pojavila ova bolest,potvrdili su veterinarski inspektori.
MOSTAR, 21. svibnja 2004. (Hina) - Veći dio od 120 ovaca oboljelih od stočne bolesti bruceloze, čije spaljivanje u mostarskom odlagalištu Uborak, zbog straha od širenja zaraze, u četvrtak nisu dopustili mještani nastanjeni u blizini odlagališta, u petak je uništeno i zakopano na području općine Konjic gdje se i pojavila ova bolest, potvrdili su veterinarski inspektori.

Preostali manji dio zaraženih životinja bit će zakopan narednih dana, rekli su inspektori i naglasili da se sve čini u skladu sa zakonom i veterinarskim standardima.

Prodavači na mostarskoj tržnici potvrdili su kako je posljednjih nekoliko dana, otkako je otkrivena bolest bruceloze na konjičkom području, skoro prestala prodaja mliječnih proizvoda zbog straha od bruceloze koja se prenosi mliječnim proizvodima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙