FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VLADIMIR VRANKOVIĆ S TAJNIKOM MVP-A MAROKA

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatsko gospodarsko izaslanstvoposjetit će Maroko, najvjerojatnije u rujnu ili početkom listopada ovegodine, a tom bi se prigodom mogao potpisati i Ugovor o poticanju iuzajamnoj zaštiti ulaganja, te održati i prva sjednica Mješovitoghrvatsko-marokanskog odbora za gospodarsku suradnju.
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatsko gospodarsko izaslanstvo posjetit će Maroko, najvjerojatnije u rujnu ili početkom listopada ove godine, a tom bi se prigodom mogao potpisati i Ugovor o poticanju i uzajamnoj zaštiti ulaganja, te održati i prva sjednica Mješovitog hrvatsko-marokanskog odbora za gospodarsku suradnju.

To su, kako je priopćeno iz Ministarstva gospodarstva, tijekom današnjeg sastanka dogovorili državni tajnik za gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković i glavni tajnik Ministarstva vanjskih poslova i suradnje Kraljevine Maroko Mohamed Rachad Bouhlal.

Tajnik Bouhlal izrazio je interes marokanske strane za poboljšanjem gospodarske suradnje s Hrvatskom, osobito u energetici i građevinarstvu, te poljoprivredi i turizmu, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙