FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Portal Index opovrgava da je objavio ili distribuirao snimku Severine

ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Portal Index priopćio je večeras daniti u jednom trenutku nije objavio niti u distribuciju pustio snimkuspolonog odnosa Severine i nepoznatog muškarca, kako su to objavilipojedini hrvatski mediji.
ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Portal Index priopćio je večeras da niti u jednom trenutku nije objavio niti u distribuciju pustio snimku spolonog odnosa Severine i nepoznatog muškarca, kako su to objavili pojedini hrvatski mediji.

Index.hr je objavio isključivo informaciju o tome da snimka postoji i kola internetom. U svrhu autentičnosti, članak je praćen s pet screenshotova koji ne otkrivaju ni jedan intimni dio Severininog tijela, ističe se u priopćenju.

Motiv za objavljivanje informacije o video snimci koja je u opticaju bila je isključivo želja za informiranje javnosti o postojanju takve snimke, te predviđanje, koje se pokazalo opravdanim, da će se snimka tijekom narednih dana proširiti.

Index.hr nema apsolutno nikakve veze sa širenjem snimke webom, niti je kopiju koju ima u posjedu bilo kome ustupio, stoji, uz ostalo, u priopćenju za medije tog web portala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙