FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: prometna nesreća na cesti duga resa - senj

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Na D23 Duga Resa-Senj neposrednoispod Vrha Kapele dogodila se prometna nesreća, zbog koje promet timdijelom ceste prometna policija regulira izmjeničnim propuštanjemvozila.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Na D23 Duga Resa-Senj neposredno ispod Vrha Kapele dogodila se prometna nesreća, zbog koje promet tim dijelom ceste prometna policija regulira izmjeničnim propuštanjem vozila.

U 17,35 na dionici Jadranske magistrale Rupa-Matulji u mjestu Permani dogodila se teška prometna nesreća, pa se sva vozila koja dolaze iz smjera Opatije upućuju prema mjestu Ružići i dalje na Petrolejsku cestu. Oni koji dolaze sa sjevera, odnosno od Rupe, trebaju voziti kroz Klanu i Ružiće, pa prema Opatiji.

Ceste na području Gorskog kotara i Hrvatskog primorja djelomično su ili u potpunosti mokre, a slično je stanje kolnika i u dijelu Like. Upozoravamo na maglu koja mjestimično smanjuje vidljivost na zapadnom i središnjem dijelu autoceste Rijeka-Zagreb. Na dionicama cesta na kojima se obnavlja ili gradi kolnik, odnosno cestovni objekti, u vrijeme veće koncentracije vozila stvaraju se gužve.

U 17h iz Zagreba je krenuo izvanredan prijevoz, koji putuje autocestom A6 Rijeka-Zagreb preko Karlovca i Vrbovskog do riječke rafinerije Mlaka. Trenutno prolazi područje Severina na Kupi.

S obzirom na pogoršanje vremena, vozačima HAK savjetuje da pozornije voze usjecima, zbog mogućih odrona kamenja ili zemlje.

Granične prijelaze sva vozila prelaze uredno.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙