FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Našice: Nagodba s nasljednicima obitelji Pejačević - 530 tisuća kuna za zemljište

NAŠICE, 1. lipnja 2004. (Hina) - Nagodbom o naknadi za oduzetu imovinuizmeđu grada Našica i nasljednika grofovske obitelji Pejačević, kojusu danas u tom gradu potpisali Ladislav Laszlo grof Pejačević igradonačelnik Zdravko Rončević, nasljednicima obitelji koja danas živiu Austriji bit će isplaćeno više od 530 tisuća kuna za zemljište nakojem će grad izgraditi poduzetničku zonu.
NAŠICE, 1. lipnja 2004. (Hina) - Nagodbom o naknadi za oduzetu imovinu između grada Našica i nasljednika grofovske obitelji Pejačević, koju su danas u tom gradu potpisali Ladislav Laszlo grof Pejačević i gradonačelnik Zdravko Rončević, nasljednicima obitelji koja danas živi u Austriji bit će isplaćeno više od 530 tisuća kuna za zemljište na kojem će grad izgraditi poduzetničku zonu.

Našički gradonačelnik Zdravko Rončević rekao je kao je time postignut znatan napredak u stvaranju poduzetničke zone i pokretanju našičkog gospodarstva.

Po nagodbi, koju je prije potpisivanja prihvatilo Gradsko vijeće, grad će nasljednicima Pjeačevićevih isplatiti 530.628 kuna, a obitelj će u vlasništvo dobiti i četiri infrastrukturno opremljene parcele u budućoj industrijskoj zoni.

Ladislav grof Pejačević ističe kako obitelj Pejačević zanima razvoj poduzetništva te će nastojati osigurati i priljev kapitala te zajedno s gradskom upravom pomoći razvoju našičkog kraja, možda čak i regiie, jer, kako kaže, taj kraj Pejačevići još smatraju svojim zavičajem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙