FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ovog tjedna u Zagrebu međunarodna Konferencija o zračnom prometu u JI Europi

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - U organizaciji Europske konferencijecivilnog zrakoplovstva (ECAC), Europskog udruženja zračnihprijevoznika (AEA) i Europskog udruženja zračnih luka (ACI-Europe), uZagrebu će se 2. i 3. lipnja održati međunarodna "Konferencija ozračnom prometu u Jugoistočnoj Europi".
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - U organizaciji Europske konferencije civilnog zrakoplovstva (ECAC), Europskog udruženja zračnih prijevoznika (AEA) i Europskog udruženja zračnih luka (ACI-Europe), u Zagrebu će se 2. i 3. lipnja održati međunarodna "Konferencija o zračnom prometu u Jugoistočnoj Europi".

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici ministarstava, državnih institucija, međunarodnih organizacija iz zračnog prometa te niza zračnih prijevoznika i zračnih luka, i to iz 13 zemalja - Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Italije, Nizozemske, Poljske, Makedonije, Moldavije, Rumunjske te Srbije i Crne Gore

Prvog će dana konferencije, u dvije tematske cjeline - ispunjavanje potreba zračne i zemaljske infrastrukture te izazovi pred zakonodavstvom, biti govora o planovima razvoja zračnih luka, uslužnih djelatnosti u zračnom prometu, integraciji novih članica u EU, tehnološkim i sigurnosnim zahtjevima međunarodnih organizacija iz zračnog prometa i sl.

Drugi je dan posvećen procjeni smjera razvoja zračnog prometa u regiji jugoistočne Europe u narednih deset godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙