FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA UTORAK 1. LIPNJA

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Objavljujemo važnije događaje zautorak, 1. lipnja.
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Objavljujemo važnije događaje za utorak, 1. lipnja.

KARLOVAC/OZALJ - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić nazočit će svečanosti otvorenja karlovačkog korza i obratiti se nazočnima (14,45 sati), a nakon toga predviđena je izjava za medije u (15,10 sati). Predsjednik će, prethodno, imati radni sastanak s čelništvom karlovačkog Gradskog poglavarstva (zgrada Poglavarstva, Banjavčićeva 9 u 10 sati), a posjetit će tvornicu "HS Produkt" gdje će održati radni sastanka s članovima Uprave tvrtke, razgledati odjel montaže, te se upoznati s pogonom i prezentacijom proizvodnog procesa (M. Bogovića 7 u 10,25 sati).

Predsjednik će također obići tvornicu "IM Metal" d.o.o. Ozalj (Kolodvorska bb u 11 sati), te tvrtku "Ilsad" Ozlju (Kolodvorska bb u 12 sati) gdje će pustiti u rad suvremenu liniju za proizvodnju PVC stolarije.

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za zakonodavstvo koji će razmatrati više zakonskih prijedloga, među kojima je i izmjena Zakona o porezu na dodanu vrijednost (PDV), (Hrvatski sabor, dvorana Centar u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba zastupnika HNS-a i PGS-a o izmjenama Zakona o komunalnom gospodarstvu i posljedicama tih izmjena te o pravima saborskih zastupnika, državnih i lokalnih dužnosnika i pravima radnika - izmjene zakona i stavovi Kluba

(Hrvatski sabor, dvorana Klub zastupnika u 11 sati).

ZAGREB - Prva sjednica Hrvatskog savjeta za sigurnost prometa na cestama na kojoj će biti podnijeto Izvješće o stanju sigurnosti u cestovnom prometu RH u prošloj godini te prvih četiri mjeseca ove godine (Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka (Prisavlje, dvorana za sastanke u 11 sati).

ZAGREB - Nastavak sjednice Vrhovnog suda Republike Hrvatske povodom žalbi na presude tzv. "gospićkoj skupini" (8,30 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) o temi "Troškovi života u Zagrebu - kako (pre)živjeti?", (Radnički dom, Krešimirov trg 2 u 10,30 sati).

VALPOVO/HARKANOVCI - Svečanost puštanja u proizvodnju mesne industrije "Valvita" kojoj će nazočiti i ministar poljoprivrede i šumarstva Petar Čobanković, (11,30 sati). Ministar će nakon sastanka u valpovačkom Gradskom poglavarstvu (M. Gupca 32 u 9,30 sati) dati izjavu za medije (9,50 sati).

ZADAR - Konferencija za novinare Hrvatskih šuma o poduzetim aktivnostima za ovogodišnju sezonu protupožarne zaštite, (motrionica Hrvatskih šuma na Musapstanu u 10 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program i vizualni identitet manifestacije Riječke ljetne noći. Na konferenciji će biti gradonačelnik Vojko Obersnel, intendantica riječkog HNK-a Ivana pl. Zajca Mani Gotovac, ravnateljica Opere riječkog HNK-a Nada Matošević i drugi (Tvornica papira, Ružićeva ulica u 20,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Dubravka Dadić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙