FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPLIT - PRIVEDENA DEVETORICA MLADIH ZBOG TEŠKIH KRAĐA

SPIT, 28. svibnja 2004. (Hina) - Splitsko-dalmatinska Policijska upravaizvijestila je poslijepodne da je završena kriminalistička obrada teda su sucu za mladež privedena devetorica maloljetnika i mlađihpunoljetnika u dobi od 16 do 20 godina, svi iz Splita, zbog osnovanesumnje da su od početka godine do 20. svibnja počinili 26 kažnjivihdjela teške krađe iz 217. čl. Kaznenog zakona.
SPIT, 28. svibnja 2004. (Hina) - Splitsko-dalmatinska Policijska uprava izvijestila je poslijepodne da je završena kriminalistička obrada te da su sucu za mladež privedena devetorica maloljetnika i mlađih punoljetnika u dobi od 16 do 20 godina, svi iz Splita, zbog osnovane sumnje da su od početka godine do 20. svibnja počinili 26 kažnjivih djela teške krađe iz 217. čl. Kaznenog zakona.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su u tom razdoblju provalili u više splitskih ugostiteljskih objekata i u kladionicu u Kaštelima.

Obijali su vrata tih objekata te uzimali novac, mobitele, glazbene linije, CD playere i slično. Većina ukradene robe je pronađena.

Također se osnovano sumnja da su ti mladići, obično u paru, vozeći se na skuteru, građanima otimali torbice s novcem i dokumentima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙