FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija pokreće i stegovni postupak protiv svog djelatnika osumnjičenog za krađu automobila

ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija danas jeizvijestila da će protiv svog djelatnika, koji je s još jednimmuškarcem jučer uhićen i predan istražnom sucu zbog krađe automobila,pokrenuti i stegovni postupak.
ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija danas je izvijestila da će protiv svog djelatnika, koji je s još jednim muškarcem jučer uhićen i predan istražnom sucu zbog krađe automobila, pokrenuti i stegovni postupak.

Dvadesetčetvorogodišnji policajac i njegov 31-godišnji prijatelj uhićeni su jučer na području zagrebačkog naselja Trešnjevke zbog sumnje da su oko 4 sata ujutro ukrali automobil "volkswagen passat" njemačke registracije, vrijedan više od 120 tisuća kuna, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Policija navodi da im je tijekom noći dojavljeno da su se dvojica muškaraca odvezla u ukradenom "passatu", nakon što su nešto ranije zapaženi kako se "motaju" oko parkiranih automobila.

Na mjesto krađe poslana je policijska ophodnja, koja je na sjedalu u otključanom "audiju A4", kojim su se osumnjičeni dovezli, pronašla torbicu s mobitelom i policijskom značkom osumnjičenog, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Policajac i njegov "kolega" pronađeni su i uhićeni oko 5 sati na raskrižju Siječanjske i Rudeške ulice, nakon čega su odvedeni u trešnjevačku policijsku postaju, a zatim u Odjel organiziranog kriminaliteta gdje je provedena kriminalistička obrada, dodala je Vulama.

U policiji dodaju da su tijekom "prepoznavanja" očevici krađe automobila dvojicu uhićenih prepoznali kao osobe koje su se dovezle u "audiju", a odvezle u ukradenom "passatu".

Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni su privedeni istražnom sucu, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙