FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VRIJEDNOST POSTBANKE PROCIJENJENA NA 4,4 DO 5,3 MLRD EURA

FRANKFURT, 28. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Deutsche Bank, suorganizatorjavne ponude dionica njemačke Postbanke, procijenio je njezinuvrijednost na između 4,4 i 5,3 milijarde eura, manje nego njezinamatična kompanija Deutsche Post kaže da ona vrijedi.
FRANKFURT, 28. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Deutsche Bank, suorganizator javne ponude dionica njemačke Postbanke, procijenio je njezinu vrijednost na između 4,4 i 5,3 milijarde eura, manje nego njezina matična kompanija Deutsche Post kaže da ona vrijedi.

Predsjednik uprave polu-privatizirane njemačke poštanske kompanije Deutsche Post Klaus Zumwinkel ranije je kazao da Postbanka "vrijedi najmanje šest milijardi eura". Deutsche Post planira izlistati 50 posto minus jednu dionicu Postbanka na tržištu kapitala 21. lipnja.

Deutsche Bank, suorganizator uz Morgan Stanley-a, računa da bi cijena dionice trebala biti od 26,83 do 32,32 eura. Njemački mediji pišu da su se u Postbanci nadali da će cijena biti određena u rasponu od 30,5 do 36,5 eura.

Inače, Deutsche Bank, najveću njemačku banku, prije dva tjedna njemačka je vlada zatražila da ponudi akviziciju Postbanke, no u Banci su odlučili da je ne kupe jer je cijena previsoka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙