FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) -
ZAGREB, 23. svibnja 2004. (Hina) -

Pregled važnijih vijesti

ZAGREB - Hrvatskim željeznicama (HŽ) stigla su prva dva od osam naručenih nagibnih vlakova. HŽ su nagibne vlakove naručile od kanadsko-njemačke tvrtke Bomabardier Transportation, a ostalih šest vlakova trebali bi biti isporučeni do sredine srpnja. Prema najavama, nagibni vlakovi trebali bi od 28. lipnja voziti od Zagreba do Splita manje od pet sati jer im sustav omogućuje naginjanje u zavojima do osam stupnjeva pa ne moraju smanjivati brzinu. Dva nagibna vlaka bit će ocarinjena u ponedjeljak, a javnosti će biti predstavljeni nakon probne vožnje.

ZAGREB - Noćas u 1,30 sati nepoznati je počinitelj na području Maksimira ispalio šest hitaca u osobni automobil marke BMW vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao Branko B. (46), izvijestila je zagrebačka policija. Projektili su pogodili desnu bočnu stranu automobila, a oštećeni je zadobio veći broj plitkih ustrijelnih ozljeda po desnom koljenu i desnom boku. Branko B., bez zaustavljanja se dovezao do bolnice u Dubravi, gdje mu je pružena liječnička pomoć.

ZAGREB - Nepoznata je osoba noćas u 01.53 sata na telefonski broj 92 dojavila kako je u diskoteci "Aquarius" postavljena bomba, ali je obradom utvrđeno kako je bila riječ o lažnoj dojavi, izvijestila je danas zagrebačka policija. Nešto poslije toga, nepoznata je osoba u 03.03 sata nazvavši 92 rekla kako je bomba postavljena u diskoteci "The Best". Policija je utvrdila kako je i u ovom slučaju bila riječ o lažnoj dojavi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙