FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOMBINAT VALPOVO U PRVA TRI MJESECA OSTVARIO GUBITAK OD 6,4 MILIJUNA KUNA

VALPOVO/ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Poljoprivredni kombinatValpovo u prva tri mjeseca ove godine ostvario je gubitak od 6,4milijuna kuna ili 4,1 posto veći gubitak nego u istom prošlogodišnjemrazdoblju.
VALPOVO/ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Poljoprivredni kombinat Valpovo u prva tri mjeseca ove godine ostvario je gubitak od 6,4 milijuna kuna ili 4,1 posto veći gubitak nego u istom prošlogodišnjem razdoblju.

Po podacima o financijskim rezultatima dostavljenim Varaždinskoj burzi Valpovo je u prvom ovogodišnjem tromjesečju ostvario 32,03 milijuna kuna ukupnih prihoda, što je u odnosu na lani smanjenje za 20,9 posto. Istodobno su ukupni rashodi smanjeni za 17,6 posto, na 38,4 milijuna kuna.

Uprava tvrtke u komentaru kao razloge gubitka ističu sušu, utjecaj "crnog" tržišta, kao i vlasničku krizu u tvrtki. Također se navodi da na poslovanje tvrtke najveći utjecaj ima pozicija smanjenja zaliha zbog utjecaja suše.

Kombinat je od prodaje u zemlji u prva tri mjeseca ostvario 12,6 posto manje prihode koji su pali na 28,2 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni za nešto više od 29 posto, na 1,7 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙