FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TEKSTILPROMET U PRVOM TROMJESEČJU POSLOVAO S DOBITI OD 4,5 MILIJUNA KUNA

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Tvrtka koja se bavi prodajomproizvoda od tekstila, sportske odjeće i obuće, Tekstilpromet izZagreba, u prva je tri mjeseca ove godine ostvarila neto dobit od 4,5milijuna kuna, što je 32,4 posto manje nego u istom razdoblju prošlegodine, podaci su o poslovanju koje je tvrtka dostavila Varaždinskojburzi.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Tvrtka koja se bavi prodajom proizvoda od tekstila, sportske odjeće i obuće, Tekstilpromet iz Zagreba, u prva je tri mjeseca ove godine ostvarila neto dobit od 4,5 milijuna kuna, što je 32,4 posto manje nego u istom razdoblju prošle godine, podaci su o poslovanju koje je tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi.

Ukupni su prihodi Tekstilprometa u spomenutom razdoblju iznosili 199,56 milijuna kuna i bili su 6,4 posto viši, a ukupni su rashodi povećani 7,9 posto, na 194,17 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji u prva su tri mjeseca ostvareni u iznosu od 163,7 milijuna kuna, što je 0,77 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, a prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni su sa 12,86 na 11,83 milijuna kuna.

U tvrtki su napomenuli kako u planu imaju širenje tržišta prema inozemstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙