FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK i Udruga obrtnika Vicenze proširuju suradnju

ZAGREB, 18. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) iUdruga obrtnika talijanske provincije Vicenza izrazili su na današnjemsastanku zadovoljstvo postignutim intenzitetom suradnje i otvorilimogućnosti za njezino daljnje proširenje, priopćeno je iz HOK-a.
ZAGREB, 18. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Udruga obrtnika talijanske provincije Vicenza izrazili su na današnjem sastanku zadovoljstvo postignutim intenzitetom suradnje i otvorili mogućnosti za njezino daljnje proširenje, priopćeno je iz HOK-a.

Vodstvo HOK-a prihvatilo je prijedloge Udruge obrtnika Vicenze da se dosadašnja suradnja proširi na otvaranje konzorcija i zadruga za kreditiranje i davanje jamstava, za proizvodne djelatnosti te na otvaranje inkubatora za uspješne obrtničke radionice.

Dogovoren je nastavak stručne pomoći Udruge obrtnika Vicenze hrvatskim obrtnicima, prije svega u pripremi radionica (workshopova) za hrvatske i talijanske obrtnike u metaloprerađivačkoj, drvoprerađivačkoj i industriji automobilskih dijelova.

Današnji dogovor bit će potvrđen potpisivanjem posebnog protokola o suradnji dviju institucija, predviđen za kraj lipnja ove godine.

Prema Sporazumu o suradnji, sklopljenom u lipnju 1999. godine, dosadašnja suradnja HOK i Udruženja obrtnika Vicenze odvijala se na područjima informiranja, edukacije i promidžbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙