FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: ugovor o usavršavanju menadžera

OSIJEK, 29. prosinca 2005.(Hina) - Osječko-baranjski župan KrešimirBubalo i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavacaBernard Jakelić potpisali su danas ugovor po kojemu Županija daruje50.000 kuna za usavršavanje menadžera u Županiji sljedeće godine.
OSIJEK, 29. prosinca 2005.(Hina) - Osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić potpisali su danas ugovor po kojemu Županija daruje 50.000 kuna za usavršavanje menadžera u Županiji sljedeće godine.

Po riječima Bernarda Jakelića Osječko-baranjska županija među rijetkim je hrvatskim županijama koja je potpisala takav ugovor s HUP-om i pomogla financiranju 107 poduzetnika i darovitih studenata u ovoj godini.

Dodao je kako će "po ugovoru na seminarima za menadžere sudjelovati stotinjak poduzetnika i studenata u sljedećoj godini". Po ocjenama sudionika ti su seminari vrlo korisni za uspješno natjecanje u domaćoj i svjetskoj tržišnoj utakmici, rekao je Jakelić.

Župan Bubalo je istaknuo kako je "Županiji stalo da se obrazuju poduzetnici-menadžeri i posebno daroviti studenti, među ostalim i za izradbu projekata za predpristupne fondove od kojih Županija očekuje veliku korist".

Naš je cilj, dodao je Bubalo, već sljedeće godine dosadašnjih bruto domaći proizvod od 4000 dolara povećati na 5000 dolara, a do 2010. na 10 000.

Također što prije kanimo povećati broj zaposlenih s dosadašnjih 89.000 na 90.000, a brojku od 31.000 nezaposlenih smanjiti na manje od 30.000, rekao je župan Bubalo. Važnim je ocijenio skorašnje otvaranje županijskog ureda u Bruxellesu i nedavan primitak u Skupštinu europskih regija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙