FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suvozač vrijeđao policajce i nakon što je pao i razbio glavu

ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - Pijani suvozač izašao je noćas izkombija i počeo vrijeđati i galamiti na policajce koji su ranijezaustavili kamion zbog prolaska kroz crveno svijetlo, a njegovaljutnja na policijske službenike nije splasnula ni nakon što je pao irazbio glavu, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - Pijani suvozač izašao je noćas iz kombija i počeo vrijeđati i galamiti na policajce koji su ranije zaustavili kamion zbog prolaska kroz crveno svijetlo, a njegova ljutnja na policijske službenike nije splasnula ni nakon što je pao i razbio glavu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Ljutiti suvozač (33) s više od dva promila alkohola u krvi nastavio je vrijeđati policajce i nakon što je zbog gubitka ravnoteže pao na asfalt i razbio glavu, a oglušio se i na upozorenje da prestane narušavati javni red i mir.

U policijsku postaju priveden je tek nakon što su ga policajci silom svladali, gdje mu je izmjereno 2,17 promila alkohola u krvi. U Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica utvrđeno je da je lakše ozlijeđen.

Protiv njega bit će podnesena prekršajna prijava po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će protiv vozača biti podnesena prijava po Zakonu o sigurnosti u prometu.

Teretno vozilo VW 251 u kojem se nalazio 33-godišnji suvozač zaustavili su policajci na križanju Vukovarske i Savske ulice jer je vozač u Tratinskoj ulici prošao kroz crveno svjetlo.

Nakon što ih je policija zaustavila počeli su se udaljavati, ali su u Kranjčevićevoj ulici zbog skliske ceste izgubili nadzor nad vozilom i prepriječili ulicu.

Njihov kombi policija je prvi put uočila u Savskoj noćas oko jedan sat, a na njemu se s prednje strane nalazila probna registracijska oznaka, dok je na stražnjoj strani bila sisačka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙