FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog snijega problemi u prometu na karlovačkom područjuj

KARLOVAC, 28. prosinca 2005. (Hina) - Za kamione s prikolicom itegljače od 7,35 sati na snazi je zabrana prometovanja na državnojcesti D6 od Jurovskog Broda do Netretića i Karlovca.
KARLOVAC, 28. prosinca 2005. (Hina) - Za kamione s prikolicom i tegljače od 7,35 sati na snazi je zabrana prometovanja na državnoj cesti D6 od Jurovskog Broda do Netretića i Karlovca.

Na granici sa Slovenijom u Jurovskom Brodu kolone su isključenih vozila bez zimske opreme i lanaca, a od noćas u 3 sata na snazi je zabrana prometovanja kamiona s prikolicom i tegljača na državnoj cesti D1 od Zagorja do Selišta Drežničkog kod Grabovca, i na državnoj cesti D217 od Grabovca do Dubrave Drežničke, doznaje se u PU Karlovačkoj.

Zbog obilnog snijega u Sloveniji hrvatska policija prije međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza sa Slovenijom u Jurovskom Brodu isključuje iz prometa sva vozila hrvatskih registracija bez zimske opreme i lanaca. Vozila s registracijama zemalja Europske unije propušta u Sloveniju, te njih iz prometa isključuje slovenska policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙