FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krvavi imendan u Jakovlju

ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Proslava Ivanja u jednoj zagorskojobitelji jučer je završila pogubno za slavljenika koji je najprije"dobio" bocu i čašu u glavu, a zatim i metak u gležanj desne noge,izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Proslava Ivanja u jednoj zagorskoj obitelji jučer je završila pogubno za slavljenika koji je najprije "dobio" bocu i čašu u glavu, a zatim i metak u gležanj desne noge, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nakon krvavog imendana u Jakovlju nedaleko Zaprešića 55-godišnji Ivan G. zbrinut je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh i nije u životnoj opasnosti.

U policiji kažu da je zabava u kući 43-godišnjeg Željka M. u Topličkoj ulici pošla po zlu između četiri i pet sati ujutro.

Prepirka između dvojice pijanih muškaraca ubrzo je prerasla u svađu. Iznervirani Željko M. stoga je posegnuo za čašom i bocom, a nakon što je Ivana G. pogodio u glavu izvadio je pištolj i zapucao prema stolu za kojim je sjedilo više osoba.

Pištolj je potom uperio u Ivana i pogodio ga u gležanj desne noge, kažu u policiji.

Ranjenog slavljenika supruga je tada odvela kući, a kako nisu uspjeli sanirati prostrijelnu ranu pozvali su Hitnu pomoć koja ga je odvela u Dom zdravlja Jakovlje, a potom u Opću bolnicu Sveti Duh, gdje je hospitaliziran.

Željka M. policija je osumnjičila za dva kaznena djela - pokušaj ubojstva i dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙