FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beogradski nadbiskup i čelnici SCG-a uputili čestitke za Božić

BEOGRAD, 24. prosinca 2005.(Hina) - Beogradski nadbiskup StanislavHočevar u božićnoj poruci čestitao je veliki praznik svim kršćanskimvjernicima naglasivši da sve što postoji dobiva svoje pravo značenje uodnosu prema Kristu, jer se on po utjelotvorenju na neki načinsjedinio sa svakim čovjekom.
BEOGRAD, 24. prosinca 2005.(Hina) - Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar u božićnoj poruci čestitao je veliki praznik svim kršćanskim vjernicima naglasivši da sve što postoji dobiva svoje pravo značenje u odnosu prema Kristu, jer se on po utjelotvorenju na neki način sjedinio sa svakim čovjekom.

Predsjednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović, vjernicima je povodom Božića poželio mir, zdravlje, toleranciju i razumijevanje s bližnjima.

Čestitke za Božić uputili su i predsjednik Srbije Boris Tadić i srbijanski premijer Vojislav Koštunica. Uz čestitke vjernicima, oni su istaknuli kako su uvjereni da će crkve i vjerske zajednice, njegujući svoje običaje i tradiciju, nastaviti doprinositi međusobnom razumijevanju i uzajamnom poštivanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙