FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitka kardinala Bozanića predsjedniku Mesiću

ZAGREB, 24. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupskekonferencije, nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić čestitao jedanas predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću Božić i novu2006. godinu.
ZAGREB, 24. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić čestitao je danas predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću Božić i novu 2006. godinu.

Zahvalivši predsjedniku Mesiću na čestitki koju je prigodom Božića i Nove godine s dobrim željama poslao njemu, svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicima i redovnicama, te katoličkim vjernicima u Domovini i iseljeništvu, kardinal Bozanić u svojoj čestitki predsjedniku Republike kaže: "Krist je došao na ovaj svijet preuzimajući na sebe ljudsko obličje te nas poziva da sa svim ljudima dobre volje dijelimo ozračje iskrene božićne radosti.

Stoga u svjetlu njegove istine pratimo napredak i uspjehe, kao i čitavu povijest svoga hrvatskog naroda. Moleći i za sve one koji su na vlasti, očekujemo nastojanja oko općeg dobra u našoj svakodnevici na dobrobit svih građana Republike Hrvatske.

Dopustite da i ja Vama, poštovani gospodine Predsjedniče, kao i svim Vašim suradnicima, uputim srdačne čestitke za Božić i novu 2006. godinu."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙