FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indonezijska veleposlanica u oproštajnom posjetu kod Mesića

ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska i Indonezija dobrosurađuju na političkom polju, a gospodarsku suradnju žele dodatnounaprijediti, jer postoji interes hrvatskih tvrtki za prodor naindonežansko tržište, rečeno je u petak tijekom oproštajnog posjetaveleposlanice Republike Indonezije u Hrvatskoj Separtini S.Kuntjoro-Jakti predsjedniku RH Stjepanu Mesiću, priopćeno je iz Uredapredsjednika.
ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska i Indonezija dobro surađuju na političkom polju, a gospodarsku suradnju žele dodatno unaprijediti, jer postoji interes hrvatskih tvrtki za prodor na indonežansko tržište, rečeno je u petak tijekom oproštajnog posjeta veleposlanice Republike Indonezije u Hrvatskoj Separtini S. Kuntjoro-Jakti predsjedniku RH Stjepanu Mesiću, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Predsjednik Mesić primio je i vjerodajnice dvojice novih veleposlanika u Republici Hrvatskoj, Korneliosa Korneliua s Cipra i Stefana Stolfija iz San Marina.

Veleposlanik Republike Cipar, prema priopćenju, pohvalio je dinamičan razvoj Hrvatske i istaknuo značajnu ulogu predsjednika Mesića u demokratizaciji zemlje. Mesić je pozvao je na intenzivniju političku i gospodarsku suradnju, osobito u području turizma, a na kraju susreta je uputio poziv ciparskom predsjedniku Tasosu Papadopulosu u službeni posjet Hrvatskoj.

U razgovoru predsjednika Mesića i Stefana Stolfija, prvog veleposlanika Republike San Marina akreditiranog u Hrvatskoj, naglašena je dobra dosadašnja suradnja, a obostrano je istaknuta važnost boljeg prometnog povezivanja dviju zemalja, navodi se u priopćenju iz Ureda predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙