FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veleposlanik Štambuk predao vjerodajnice japanskome caru

ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Veleposlanik Drago Štambuk predaoje u srijedu vjerodajnice japanskom caru Akihitu i time službenopreuzeo dužnost hrvatskoga veleposlanika u Japanu, priopćeno je učetvrtak iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.
ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Veleposlanik Drago Štambuk predao je u srijedu vjerodajnice japanskom caru Akihitu i time službeno preuzeo dužnost hrvatskoga veleposlanika u Japanu, priopćeno je u četvrtak iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Tom je prigodom veleposlanik Štambuk u Carskoj palači u Tokiju prenio japanskome caru pozdrave hrvatskoga predsjednika Stjepana Mesića, i srdačne čestitke zbog vjenčanja careve kćeri princeze Sayako koja je prije tri godine posjetila Republiku Hrvatsku, kaže se u priopćenju.

U razgovoru je izraženo zadovoljstvo postojanjem dobrih i prijateljskih odnosa dviju zemalja i izražena želja za daljnjim unapređenjem bilateralnih odnosa Hrvatske i Japana, te za jačanjem suradnje na političkom, gospodarskom i kulturnom području.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙