FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić uručio Povelju Republike Hrvatske hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji

ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićuručio je danas igračima i vodstvu hrvatske Davis Cup reprezentacijePovelju Republike Hrvatske za izniman doprinos ugledu naše države.
ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić uručio je danas igračima i vodstvu hrvatske Davis Cup reprezentacije Povelju Republike Hrvatske za izniman doprinos ugledu naše države.

Hrvatska teniska reprezentacije je, od 2. do 4. prosinca u Bratislavi, po prvi put osvojila Davis Cup i tako postala tek 12. zemlja koja je slavila u tom najprestižnijem ekipnom teniskom natjecanju. Hrvatska je u Sibamac areni pobijedila Slovačku s 3:2.

"Sada smo u vremenu kada se pri kraju godine zbrajaju rezultati, a ovaj vaš rezultat svakako je najveći uspjeh našeg tenisa, ali i sporta uopće. Želio bih posebno istaknuti uzorno ponašanje naših navijača koji su pokazali kako se može navijati za svoje, a da se ne vrijeđaju protivnici", istaknuo je predsjednik Mesić.

Zahvalivši na priznanju, izbornik naše Davis Cup reprezentacije Nikola Pilić rekao je da mu je ovo u svojstvu izbornika četvrto osvajanje najvrjednijeg momčadskog trofeja u tenisu, ali da mu je ovogodišnji bio najdraži jer je osvojen s našim igračima koji su bili posebno inspirirani igrajući za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju.

Na prijamu kod predsjednika Mesića bili su predsjednik HTS-a Radimir Čačić, izvršna direktorica HTS-a Marima Mihalić, igrači Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Goran Ivanišević, izbornik Nikola Pilić, liječnik Srđan Matijašević, fizioterapeut Robert Prusac i serviser Dragan Hofšteter.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙