FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivan Ljubičić najbolji sportaš hrvatske u 2005. u izboru Sportskog tjednika

ZAGREB, 22. prosinca 2005. (Hina) - Naš najbolji tenisač Ivan Ljubičićizabran je za najboljeg sportaša Hrvatske u 2005. godini u izboruSportskog tjednika.
ZAGREB, 22. prosinca 2005. (Hina) - Naš najbolji tenisač Ivan Ljubičić izabran je za najboljeg sportaša Hrvatske u 2005. godini u izboru Sportskog tjednika.

Ocjenjivački sud, kojeg su sačinjavali urednici sportskih redakcija dnevnih listova, radija i televizije, pratio je uspjehe naših sportaša tijekom cijele godine i birao najuspješnjijeg sportaša za svaki mjesec. Ivan Ljubičić, koji je ove godine ima sjajnu sezonu, bio je više puta biran za sportaša mjeseca i uvjerljivo je osvojio naslov najboljeg sportaša Hrvatske u 2005. godini.

Po riječima glavnog urednika Sportskog tjednika Igora Rajkovića, ovakav izbor najboljeg sportaša provodi se od 2003. godine kada je pobjednik bio plivač Duje Draganja, dok je lani taj laskavi naslov pripao Janici Kostelić.

Svi sportaši, kojima je osim nalova sportaša mjeseca pripala i nagrada od 20.000 kuna odrekli su se novčane nagrade i ček od 75.000 kuna poklonili Kliničkoj bolnici Osijek.

Na prigodnoj svečanosti u hotelu Westin predsjednik Uprave Hrvatske pošte Milan Skoblar predstavio je javnosti prigodnu poštansku marku - Hrvatska pobjeda - Davis Cup 2005. za koju je autor Danijel Popović kao motiv uzeo odraz hrvatske reprezentacije na pobjedničkom peharu Davis Cupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙