FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Đapić s građanima kitio božićno drvce

OSIJEK,22. prosinca 2005.(Hina) - Osječki gradonačelnik Anto Đapićvečeras je zajedno s djecom i građanima okitio veliko božićno drvceispred župne crkve svetih Petra i Pavla, na Trgu Ivana Pavla II.
OSIJEK,22. prosinca 2005.(Hina) - Osječki gradonačelnik Anto Đapić večeras je zajedno s djecom i građanima okitio veliko božićno drvce ispred župne crkve svetih Petra i Pavla, na Trgu Ivana Pavla II.

Prvu kuglicu na veliko božićno drvce stavio je Mateo Pavić, 19-godišnji invalidni mladić u kolicima iz Belišća, a zatim je gradonačelnik Đapić rekao da je Mateo njegov prijatelj te mu je zahvalio što je iz Belišća po hladnoći došao doživjeti radost Božića u Osijeku.

Brojna okupljena djeca i građani stavljali su zatim na drvce božićne ukrase koje su uglavnom sami izradili. Ispred crkve svetih Petra i Pavla pjevački zbor "Zrinski" pjevao je božićne pjesme.

Čestitajući Božić okupljenim građanima, gradonačelnik Đapić je rekao: "Veseli me ovaj lijepi božićni ugođaj jer mislim da ukrasi koje su djeca i građani sami radili ili donijeli od kuće imaju posebnu vrijednost jer govore o našem zajedništvu i lijepoj tradiciji Božića". "Želja mi je da kao gradonačelnik pomognem u oživljavanju gospodarstva, a samim tim i rješavanju nezaposlenosti i socijalne problematike u gradu na Dravi", kazao je gradonačelnik Đapić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙