FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tradicionalni božićni koncert osječkoga Rotary Cluba

OSIJEK,16. prosinca 2005.(Hina) - Tradicionalni božićni koncert, uorganizaciji osječkoga Rotary Cluba, održat će se sutra u osječkomHNK, a novac prikupljen prodajom ulaznica i ove će godine bitinamijenjen u dobrotvorne svrhe, za nagrade izvornosti osječkih učenikai studenata, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare uHNK.
OSIJEK,16. prosinca 2005.(Hina) - Tradicionalni božićni koncert, u organizaciji osječkoga Rotary Cluba, održat će se sutra u osječkom HNK, a novac prikupljen prodajom ulaznica i ove će godine biti namijenjen u dobrotvorne svrhe, za nagrade izvornosti osječkih učenika i studenata, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare u HNK.

Na koncertu će nastupiti islandski tenor Kristjan Johanson i sopranistice Danijela Pintarić i Valentina Fijačko, u glasovirskoj pratnji Maria Čopora, a izvest će, uz ostalo, Puccinijeva, Mozartova, Chopinova i Dvorakova djela.

Podsjetivši kako su na tim koncertima zadnjih godina, među inima, gostovali "Bečki dječaci" i budimpeštanska Opera, član osječkoga Rotary Cluba Vladimir Androić kazao je kako ne novac do sada prikupljan za razne dobrotvorne svrhe, primjerice za nabavu opreme za Odjel hospicijske medicine osječke Kliničke bolnice te uređaja za mjerenje kvalitete zraka u Osijeku.

Ove smo se godine usredotočili na prikupljanje novca za nagrade izvrsnosti učenika i studenata u Osijeku kako bi se mladi obrazovani ljudi usmjerili da ostanu u Osijeku, istaknuo je Androić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙