FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: Bandić podijelio 3200 božićnih paketića

VUKOVAR,22. prosinca 2005.(Hina) - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandićpodijelio je danas, tijekom prigodne svečanosti u kinodvorani uvukovarskoj četvrti Borovu naselju, 3200 božićnih poklon-paketa djeciVukovara.
VUKOVAR,22. prosinca 2005.(Hina) - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podijelio je danas, tijekom prigodne svečanosti u kinodvorani u vukovarskoj četvrti Borovu naselju, 3200 božićnih poklon-paketa djeci Vukovara.

Nabavu poklon-paketa za vukovarsku djecu s 260.000 kuna financirao je Grad Zagreb u sklopu humanitarne akcije "Božić u Vukovaru", koju su ove godine zajednički organizirali vukovarski SDP i Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora.

U pratnji čelnika lokalnog SDP-a, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić položio je vijenac i zapalio svijeću podno spomen-poprsja general-bojnika Blage Zadre na Trpinjskoj cesti te podno spomen-obilježja na Ovčari.

Također je obišao hangar na Ovčari u kojemu su, nakon pada Vukovara 1991., zatvarani i mučeni zarobljeni hrvatski branitelji i civili, a gdje su u studenome ove godine započeli radovi na izgradnji Spomen-doma Ovčara.

Radove na izgradnji Spomen-doma Ovčara s oko 2 milijuna kuna u cijelosti financira Grad Zagreb.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tijekom boravka u Vukovaru također je posjetio i franjevački samostan sv. FIlipa i Jakova gdje je bio nazočan završetku montaže računalne radionice za djecu za koju je Grad Zagreb donirao 15 računala i četiri pisača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙