FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarna akcija za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi

ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Radi prikupljanja pomoći za osobe spoteškoćama u razvoju koje borave u Specijalnoj bolnici za kroničnebolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri poduzeće Camelus d.o.o. izZagreba pokrenulo je humanitarnu akciju pod nazivom "Topli Božić".
ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Radi prikupljanja pomoći za osobe s poteškoćama u razvoju koje borave u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri poduzeće Camelus d.o.o. iz Zagreba pokrenulo je humanitarnu akciju pod nazivom "Topli Božić".

Sve što bude prikupljeno u humanitarnoj akciji bit će isporučeno pacijentima Specijalne bolnice 21. prosinca u prostorijama bolnice, najavljeno je u priopćenju Camelusa.

U akciju su se dosad uključile tvrtke Croatia osiguranje Zagreb, Coca Cola Zagreb, Zagrebačka banka Zagreb, Credo Banka Split, Tekstilni kombinat Zagreb, Kraš Zagreb, T-Mobile Zagreb i LHB Bank Frankfurt.

Svi koji se žele priključiti prikupljanju pomoći, odnosno božićnih darova za pacijente Specijalne bolnice mogu kontaktirati Camelus na telefon 01/6190-612 ili supredsjedatelje Organizacijskog odbora, Stjepana Plaščara na mobitel 091/2223-666 ili Maria Čeliga na mobitel 098/285-260.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙