FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Još jedan njemački direktor napušta UniCreditovu grupu

MUENCHEN, 22. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Transakcija spajanja milanskebanke UniCredito Italiano s njemačkom HVB grupom pretrpjela je noviudarac u obliku iznenadne ostavke još jednog ključnog člana upravenjemačke banke.
MUENCHEN, 22. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Transakcija spajanja milanske banke UniCredito Italiano s njemačkom HVB grupom pretrpjela je novi udarac u obliku iznenadne ostavke još jednog ključnog člana uprave njemačke banke.

Michael Kemmer trebao je zastupati odjel za rizike u upravnom odboru nove bankarske grupe na čelu s UniCreditom ali se pridružio egzodusu viših čelnika kompanije, objavila je bankovna industrija.

UniCreditovo preuzimanje HVB-a predstavljalo je najveću prekograničnu bankovnu transakciju u povijesti Europe i rezultiralo je nastankom najveće financijske kuće u stranom vlasništvu u srednjoj i istočnoj Europi.

Kemmer je četvrti direktor HVB-a koji se povlači iz nove bankovne grupe a izvori u industriji tvrde da je odlučio otići jer nije bio zadovoljan novim odgovornostima u UniCreditovoj grupi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙