FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIPnet darovao mobitele umirovljenicima Doma "Medveščak"

ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Umirovljenici Doma za starije inemoćne osobe "Medveščak" dobili su danas 60 mobilnih telefona i 21božićno drvo, dar tvrtke VIPnet, prostorije koje su donedavno bile ususjedstvu Doma.
ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Umirovljenici Doma za starije i nemoćne osobe "Medveščak" dobili su danas 60 mobilnih telefona i 21 božićno drvo, dar tvrtke VIPnet, prostorije koje su donedavno bile u susjedstvu Doma.

"VIPnetov dar pravi je izbor jer našim stanarima i te kako treba komunicirati, a taj lijepi dar stigao im je u pravom trenutku", rekla je danas ravnateljica Doma u prigodi predaje dara.

Naši će stanari ovih dana moći nazvati svoje drage osobe, članove obitelji, i s njima podijeliti radost blagdana, a VIPnetov dar nam je poticaj da što prije uvedemo informatičku radionicu i u Domu", dodala je ravnateljica.

Istaknula je kako je dio umirovljenika već pohađao informatičke radionice u mjesnoj samoupravi "Ribnjak", a najsuvremeniji mobilni telefoni pomoći će im u želji da svladaju novu tehnologiju.

Neki od njih već pretražuju Internet i šalju digitalne fotografije rodbini, a VIPnet im je sada darovao i mobilne telefone preko kojih se mogu uključiti na internet, slati fotografije, koristiti se video pozivima i t.d.

Darovani borovi još će više potaknuti stanare Doma "Medveščak" na ekološke aktivnosti, poput "Svečanosti cvijeća" koju organiziraju svake godine. Tada se biraju najljepši balkon i stanari koji se ističu u brizi za cvijeće i ekologiju.

Borovima ćemo urediti domske prostorije za blagdane, a poslije ćemo ih posaditi oko zgrade, kazala je Glamuzina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙