FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Donacija od 250.000 kuna Klinici za dječje bolesti u Zagrebu

ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - Klinici za dječje bolesti izKlaićeve danas je uručena donacija od 250.000 kuna koju su, kao pomoćza sanaciju šteta nastalih zbog izlijevanja tople vode iz cjevovodaiznad operacijskog trakta, darovale izraelska tvrtka GTC Nekretnined.o.o. i njezin hrvatski partner Conex d.o.o.
ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - Klinici za dječje bolesti iz Klaićeve danas je uručena donacija od 250.000 kuna koju su, kao pomoć za sanaciju šteta nastalih zbog izlijevanja tople vode iz cjevovoda iznad operacijskog trakta, darovale izraelska tvrtka GTC Nekretnine d.o.o. i njezin hrvatski partner Conex d.o.o.

Voditelj operacijskog odjela Zoran Bahtijarević izjavio je da će donacija pomoći u izgradnji novog operacijskog trakta budući je utvrđeno da su tri stare operacijske dvorane, uništene zbog izlijevanja vode, nepopravljive.

U međuvremenu, u bolnici su opremljene dvije zamjenske operacijske dvorane u kojima se obavi 40-ak zahvata mjesečno, kaže Bahtijarević.

Dodao je da je pri kraju izrada projektne dokumentacije za novi operacijski blok, no njega se ne može izgraditi bez pomoći Ministarstva zdravstva, koje je dalo 500.000 kuna, i Grada Zagreba, koji je također obećao financijska sredstva za to.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙