FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Donacija Ine za 410 siromašnih obitelji

ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - U prigodi nadolazećih blagdana,naftna industrija Ina darovat će 410.000 kuna za 410 najugroženijihobitelji, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Ini.
ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - U prigodi nadolazećih blagdana, naftna industrija Ina darovat će 410.000 kuna za 410 najugroženijih obitelji, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Ini.

Svaka obitelj, koja će biti odabrana prema podacima centara za socijalnu skrb, dobit će po 1.000 kuna i poklon-paket s prehrambenim proizvodima Ininih dobavljača, a tvrtka Tisak će 12 obitelji pokloniti računalo ili televizor.

Pomoć će u petak, 23. prosinca, obiteljima podijeliti socijalni radnici i rukovoditelji 410 Ininih benzinskih postaja u Hrvatskoj.

Pozdravljajući akciju ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić istaknuo je kako pomoć trebaju dobiti oni kojim je doista potrebna, a to su prvenstveno obitelji s minimalnim prihodima i s većim brojem djece.

Predsjednik Uprave Ine Tomislav Dragičević rekao je da u sadašnjoj situaciji treba podupirati programe od nacionalnog interesa.

U 2005. Ina je za donacije i sponzorstva izdvojila ukupno 38 milijuna kuna, a u idućoj godini planira izdvojiti 20 posto više sredstava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙