FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Benkovac: pronađen obješen u drvarnici

ZADAR/BENKOVAC, 20. prosinca 2005. (Hina) - Benkovački policajci noćassu oko 1,20 sati pronašli mrtva sedmadesetijednogodišnjeg SretkaMlinara.
ZADAR/BENKOVAC, 20. prosinca 2005. (Hina) - Benkovački policajci noćas su oko 1,20 sati pronašli mrtva sedmadesetijednogodišnjeg Sretka Mlinara.

Kako se navodi u jutrošnjem priopćenju zadarske Policijske uprave, policija je Mlinara pronašla obješena u drvarnici pokraj njegove kuće u Benkovcu, a očevidom je utvrđeno da nema tragova koji bi upućivali da je počinjeno kažnjivo djelo nasilja.

Na Patološkom odjelu Opće bolnice u Zadru danas će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Mlinar, koji je, kako se sumnja, počinio samoubojstvo, obavijestio je prije 20-ak dana javnost i policiju kako su dvojica nepoznatih počinitelja noću upala u njegov dom, pretukla ga, a zatim i nahuškala psa da ga siluje. Liječnički pregledi i kriminalistička obradba nisu potvrdili Mlinarove tvrdnje, kazala je glasnogovornica PU-a Sandra Poljak-Jurinčić.

Ona ističe da je Mlinar u nekoliko navrata davao naznake da će se ubiti pa je policija u dva navrata angažirala službu hitne pomoći.

Inače, optužbe Mlinara da je napadnut izazvale su oštre reakcije čelnika srpske etničke zajednice u Hrvatskoj. Policija je temeljito obradila slučaj i nije potvrdila njegove navode, a dio materijala poslan je na vještačenje u Zagreb, odakle se rezultati još očekuju.

U policiji kažu da za sada nisu potvrđeni navodi da je Mlinar napadnut, da je na njega nahuškan pas te da nema tragova da je uopće bilo provale u njegov dom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙