FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: suđenje Draganu Jungu za ubojstvo starice

PULA, 28. studenoga 2005.(Hina) - Na Županijskom sudu u Puli podpredsjedanjem sutkinje Marije Budimir-Sirotić danas je počelo suđenjeDraganu Jungu (23) iz Labina optuženu za teško i okrutno ubojstvoMarije Knapić (77).
PULA, 28. studenoga 2005.(Hina) - Na Županijskom sudu u Puli pod predsjedanjem sutkinje Marije Budimir-Sirotić danas je počelo suđenje Draganu Jungu (23) iz Labina optuženu za teško i okrutno ubojstvo Marije Knapić (77).

Ubojstvo se dogodilo 20. svibnja 2001. u staričinu stanu u Ulici Matije Vlačića u Labinu između 23 i 24 sata. Tada je Jung, po optužnici, s više od trideset ubodnih rana lovačkim nožem ubio staricu kod koje je bio u posjetu, a prestao ju je ubadati tek kad se uvjerio da više ne daje znakova života.

Jung je na suđenje sproveden iz pulskog zatvora kamo je dovezen iz zagrebačkog u kojem je pritvoren zajedno s 21 godišnjim sugrađaninom Massimom Kršuljom pod sumnjom da su 13. veljače ove godine u Zagrebu, gdje su sva trojica studirala, okrutno ubili svojega prijatelja 22-godišnjeg Antu Vukelića.

Kad mu je pročitana optužnica, Jung je izjavio kako se ne osjeća krivim, a u nastavku suđenja saslušani su svjedoci: labinski policajac Sakib Trumić koji je Junga 13. i 14. veljače ispitivao u Zagrebu, zatim sin ubijene Marije Knapić Franko i bivša Jungova djevojka Elvedina Silahić.

Suđenje se nastavlja sutra saslušanjem novih svjedoka, a ta bi sudska rasprava, kako se očekuje, trebala završiti do 2. prosinca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙