FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga roditelja poginulih branitelja od Sabora traži smjene na HRT-u

ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska Zajednica udruga roditeljapoginulih branitelja Domovinskog rata uputila je danas zahtijevHrvatskom saboru da smijeni Programsko vijeće i ravnatelja HRT-a te dadonese odluku o ukidanju televizijske pretplate.
ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska Zajednica udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata uputila je danas zahtijev Hrvatskom saboru da smijeni Programsko vijeće i ravnatelja HRT-a te da donese odluku o ukidanju televizijske pretplate.

Taj zahtjev Zajednica je jednoglasno usvojila na jučerašnjoj sjednici Središnjeg odbora, navodi se u priopćenju.

Zahtjev upućujemo zbog učestalih i u duljem vremenu ponavljanih stavova o Domovinskom ratu koji vrijeđaju i ponižavaju poginule i žive hrvatske branitelje i njihove obitelji, stoji u priopćenju. Dodaje se da, zahtjev temelje i na javnom izražavanju nezadovoljstva dijela novinara unutar same kuće glede programske orijentacije i izvođenja programa.

Ocjenivši da je Hrvatska radio televizija neprincipijelna, tendenciozna i nestručna, ona bi, smatraju u Zajednici, kao javni servis hrvatskih građana u svojoj programskoj koncepciji morala uključiti i vrijednosti Domovinskog rata i afirmirati ih na istinit i objektivan način.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙