FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

HENG DA - Hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš nije se uspjela plasirati u polufinale Svjetskog kupa u kineskom Heng Dau. Bolja od Boroš je u četvrtfinalu bila domaća igračica Yan Guo sa 4-1 (11-7, 11-6, 11-8, 7-11, 13-11).

KAISERSLAUTERN - U zaostalom dvoboju 15. kola njemačkog nogometnog prvenstva Eintracht iz Frankfurta je kao gost svladao Kaiserslautern sa 2-1. Gosti su poveli sa 2-0 golovima Markusa Weissenbergera (50) i Francisca Copada (58), da bi konačni rezultat postavio Jochen Seitz (85).

TABLICA: Bayern 41, Hamburger SV 37, Werder 35, Schalke 04 31, Hertha 25, Borussia M. 22, Stuttgart 22...

GOSPIĆ - Košarkašice Gospića plasirale su se u osminu finala FIBA kupa domaćom pobjedom protiv ukrajinske ekipe Kozačka-Zalik sa 77-53. Najbolja kod košarkašica Gospića bila je Mirjana Tabak sa 25 koševa, a kod gošći iz Ukrajine Inge Kwesnik sa 17.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza povodom osvojene srebrne medalje Marija Šivolije na Svjetskom boksačkom prvenstvu u Kini, priopćeno je iz Ureda Predsjednika. U izaslanstvu su izrazili uvjerenje da će se kontinuiran i kvalitetan rad s boksačima, a primjetan je sve veći interes za tim sportom, vidjeti i na budućim rezultatima. U tom kontekstu, naglasili su i kako je uspjeh postignut na Svjetskom prvenstvu u Kini najava dobrih rezultata na budućim natjecanjima kao i na Olimpijskim igrama u Pekingu. Predsjednik Mesić još jednom je čestitao Mariju Šivoliji na osvojenom srebru, te mu zaželio još mnogo sportskih i osobnih uspjeha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙