FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

BRATISLAVA - Dominik Hrbaty, Karol Beck, Michal Mertinak i Karol Kučera tenisači su koje je odabrao slovački izbornik Miloslav Mečir, a koji će se u finalu Davis Cupa od 2. do 4. prosinca suprostaviti Hrvatskoj u Bratislavi. Slovački sastav ne nudi iznenađenja, ali je pitanje kakvo je stanje drugoga slovačkoga igrača Becka, koji zbog ozljede desnog koljena nije igrao više od dvadeset dana. Hrvatski izbornik Nikola Pilić još je 12. studenoga objavio sastav u kojem su Ivan Ljubičić, Mario Ančić, Ivo Karlović i wimbledonski pobjednik Goran Ivanišević. Sa našim tenisačima će biti i Saša Tuksar, ali on neće igrati.

ZAGREB - Potpisivanjem ugovora o poslovnom partnerstvu u slijedećem olimpijskom ciklusu, Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO) pridružio se novi član POOLA - vodeći nacionalni autobusni prijevoznik AP Varaždin. Četverogodišnji ugovor u vrijednosti četiri milijuna kuna u sjedištu HOO-a u Zagrebu potpisali su glavni tajnik HOO-a Josip Čop i predsjednik Uprave AP Varaždin Ivan Biškup koji je naglasio kako je vodeći nacionalni autobusni prijevoznik prepoznao vodeću ulogu HOO-a u razvoju sporta te odlučio postati službeni cestovni prijevoznik hrvatskih olimpijaca. Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša izrazio je zadovoljstvo postignutim partnerstvom, rekavši kako će kvaliteta i sigurnost, kao glavne odlike tvrtke AP Varaždin, jamčiti sigurnost u prijevozu hrvatskih sportaša.

OMIŠALJ - Osvajač srebrne medalje sa Svjetskog boksačkog prvenstva održanog u Kini Marijo Šivolija danas je svečano dočekan u rodnom Omišlju na otoku Krku. Šivoliju su pozdravili predsjednik Općine Omišalj Tomislav Sparožić i predsjednik njegova Boksačkoga kluba Rijeka Ratko Crnjak. Šivolija je kazao da u životu treba mnogo ulagati kako bi se sve to moglo vratiti, dodavši da se sve temelji na jednostavnim božjim zakonima. Najavio je bavljenje ovčarstvom u budućnosti, te mu je lokalna Udruga ovčara darovala ovcu. U Šivolijinoj pratnji bili su, među ostalima, njegov trener Ivo Živković i izbornik hrvatske boksačke reprezentacije Pero Tadić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙