FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 21.00 sati

ZAGREB, 23. studenog 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 23. studenog 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

ZAGREB - U susretu četvrtog kola B skupine košarkaške Eurolige Cibona je u Zagrebu pobijedila talijanski Armani Jeans Milano 67:60 (13:20, 20:11, 17:17, 17:12). Cibona je tako upisala i drugu domaću pobjedu, uz dva gostujuća poraza u Europi, dok je talijanski doprvak ubilježio treći poraz uz jednu pobjedu. Najbolji igrač u redovima zagrebačke momčadi bio je Markota sa 17 koševa i 5 skokova, a više od deset koševa ubacio je i Penn (13 koševa i 5 asistencija). Davison (11 skokova) i Marcelić su dodali po 8 koševa. Goste su predvodili Fajardo (19) i Shumpert (18).

MANCHESTER - Britanski telekomunikacijski div Vodafone i engleski premierligaš Manchester United na koncu ove sezone raskinut će suradnju i to dvije godine prije isteka ugovora. "Crvenim vragovima" je ugovor s Vodafoneom donosio je 13.1 milijun eura godišnje, a razlog prekida suradnje je ulazak telekomunikacijske kompanije u Ligu prvaka. Vodafone je potpisao trogodišnji ugovor s UEFA-om kojim će imati pravo emitiranja sažetaka utakmica i prikazivanja pogodaka na mobitelim treće generacije. Vodafone je započeo suradnju s Manchester Unitedom u srpnju 2000. godine, a prije toga na dresovima ManU-1 18 godina nalazio se znak japanske kompanije Sharp.

OSIJEK - U prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa Osijek i Hajduk odigrali su na stadionu Gradski vrt pred 1.500 gledatelja, bez pobjednika, 1:1 (1:1). Pogodak za Osijek postigao je Aljoša Vojnović u 16. minuti, dok je rezultat izjednačio Filip Marčić u 40. minuti.

VARAŽDIN - U prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa danas su u Varaždinu nogometaši Varteksa pobijedili drugoligaša Naftaša i Ivanić Grada sa 4:1 (3:0). Susret je odigran na stadionu Varteksa, a sudio je pred 400 gledatelja Vučemilović iz Osijeka. Strjelci: 1:0 Jolić (3), 2:0 Benko (23), 3:0 Melnjak (27), 4:0 Benko (47), 4:1 Čingel.

MOSKVA - Nogometaši moskovskog Lokomotiva pobijedili su danski Brondby 4:2 (0:2) u dvoboju B skupine Kupa UEFA. Premda su gosti golovima Retova (12) i Scouba (28) do 60-te minute imali veliku prednost, Lokomotiv je u svega četiri minute uspio preokrenuti rezultat. Pogotke su postigli Loskov (60, 64) i Lebedenko (63). Loskov je svojim trećim pogotkom i četvrtim za rusku momčad u 84. minuti zapečatio sudbinu gostiju. LJESTVICA: Lokomotiv 4, Palermo 4, Espanyol 3, Brondby 3, Maccabi Petah Tikva 0.

LONDON - Branič portugalske nogometne reprezentacije i engleskog premierligaša, Middlesbrougha, Abel Xavier (32) suspendiran je na 18 mjeseci zbog pozitivnog nalaza na dopinškom testu. Xavier je bio pozitivan nakon dvoboja prvog kola Kupa UEFA protiv grčkog Xanthija, a nakon što je i drugi pregled pokazao tragove steroida dianabola, UEFA ga je suspendirala. Oštra kazna UEFA-e po svemu sudeći znači i kraj karijere za igrača koji je nosio dres Benfice, Liverpoola, Evertona, Hannovera, Galatasaraya i Rome.

PARIZ - Jedan od najpoznatijih relija na svijetu "Reli Dakar" ove će godine po prvi put u povijesti startati u Lisabonu. Reli započinje 31. siječnja, a nakon vožnje kroz Portugal, Španjolsku, Maroko, Mauritaniju, Mali, Gvineju i Senegal cilj je 15. siječnja u Dakru. Za nastup na jednom od najprestižnijih auto-moto natjecanja na svijetu prijavljeno je 508 momčadi - od čega 240 motociklista, 180 automobila, te 80 kamiona. Na reliju će i ove godine nastupiti posada "Cro Dakar Teama" - Zvonimir Martinčević i Marin Frčko, a očekuje se i premijerni nastup bivšeg svjetskog prvaka u reliju, Španjolca Carlosa Sainza koji će nastupiti u Volkswagen Touaregu.

BARCELONA - Napadač njemačkog Werdera Miroslav Klose u jučerašnjem dvoboju Lige prvaka protiv Barcelone zaradio je ozljedu zbog koje će izbivati barem tri tjedna. "Klose je slomio kost lica i morat će na operaciju. Mislim da ga neće biti barem tri tjedna", izjavio je trener Werdera Thomas Schaaf. Werder je tako u vrlo kratkom vremenu privremeno ostao bez svog udarnog napadačkog dvojca. Naime, hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić još se oporavlja od operacije slijepog crijeva.

BARCELONA - Najbolji nogometaš svijeta Brazilac Ronaldinho (25) vjeruje da će forma koju su ulovili Barcelonini igrači potrajati još dugo. "Pouzdanje nam raste sa svakom pobjedom. Također, kod igrača se osjeća zadovoljstvo koje je iz dana u dan sve veće. Siguran sam da ćemo zadržati sadašnju formu, a najveća garancija za to je igrački kadar", ističe Ronaldinho, koji je u samo četiri dana pružio dvije fenomenalne predstave. U subotu je bio dvostruki strijelac protiv Real Madrida, a jučer se poigravao s igračima Werdera, postigavši jedan te namjestivši dva pogotka za pobjedu Barce 3:1. Iako je to teško zamisliti, Barcelonin čarobnjak smatra da još može unaprijediti svoju izvedbu. "Tek mi je 25 godina, pa vjerujem da ću biti još bolji. Na treninzima dajem sve od sebe i to se mora isplatiti", kaže Brazilac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙