FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Direktor hrvatske plivačke reprezentacije Boris Volčanšek je u dogovoru s trenerima objavio popis od 11 plivačica i plivača koji će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu u malim bazenima u Trstu od 8. do 12. prosinca. Na EP će nastupiti:

Dajana Zoretić, Sanja Jovanović, Smiljana Marinović, Iva Grivičić, Krešimir Čač, Gordan Kožulj, Ante Cvitković, Aleksej Puninski, Marko Strahija, Saša Imprić, Ante Mašković

U sastavu reprezentacije bit će još treneri Dimitar Bobev, Aleksandar Seleznjev i Joško Kuhar, fizioterapeut Goran Ožić Bebek, te vođa puta Željko Lukanović.

LONDON - Legendarno desno krilo Manchester Uniteda i nogometne reprezentacije Sjeverne Irske George Best umro je u petak u bolnici u Londonu u dobi od 59 godina. Best je veći dio svoga života bio alkoholičar, te mu je prije tri godine transplatirana jetra, no kako je i nakon toga nastavio piti stanje mu se sve više pogoršavalo da bi početkom listopada ove godine bio prebačen u bolnicu gdje je i umro.

LONDON - Manager engleskog nogometnog prvoligaša Manchester Uniteda Alex Ferguson izjavio je kako se njegov klub povlači iz utrke za veznjakom Bayerna i njemačke reprezentacije Michaelom Ballackom (29).

"Radi se o odličnom igraču, ali on igra na istoj poziciji na kojoj već imamo dvojicu sjajnih igrača, Waynea Rooneya i Paula Scholesa", rekao je Ferguson.

Ballack, za koga su zanimanje pokazali i madridski Real, te Juventus, će odluku o tome u kojem će klubu nastaviti karijeru objaviti u siječnju.

LONDON - Jedan navijač engleskog nogometnog prvoligaša Middlesbrougha izboden je nasmrt u noći s četvrtka na petak u Amsterdamu nakon utakmice 3. kola Lige UEFA između AZ Alkmaara i Middlesbrougha, objavila je policija. Također, još je jedan navijač Middlesbrougha zadobio teške ozljede. Policija istražuje incident.

MADRID - Nakon nekoliko odgoda, u petak je napokon objavljen B nalaz dopinškog testa španjolskog biciklista Roberta Herasa obavljenog nakon 20., pretposljednje etape ovogodišnje "Vuelte", a kako je i taj nalaz potvrdio prisustvo EPO-a u Herasovom urinu, 31-godišnji Španjolac je suočen s dvogodišnjom zabranom nastupa, te oduzimanjem pobjede na ovogodišnjoj "Vuelti". Heras je u rujnu ove godine u Madridu proslavio svoju četvrtu pobjedu na "Vuleti" čime je postao prvi biciklist u povijesti kojemu je to uspjelo. No, mjesec dana potom procurila je vijest kako je bio pozitivan na dopinškoj kontroli nakon pretposljednje etape, a u petak je potvrđeno da je i B nalaz pozitivan. Heras je najavio sudsku tužbu kako bi očistio svoje ime, a tužbu će bazirati na činjenici da test za otkrivanje EPO-a u urinu nije pouzdan. Ukoliko se Herasu potvrdi suspenzija pobjeda na ovogodišnjoj "Vuelti" će pripasti Rusu Denisu Menčovu.

RIM - Njemački biciklist Jan Ullrich, pobjednik "Tour de Francea" 1997. godine, te drugi s "Toura" 1996., 1998., 2000., 2001. i 2003., potvrdio je u intervjuu za talijanski dnevni list "La Gazzetta dello Sport" da će sljedeće godine nastupiti na "Giro d'Italia". Ullrich je najavio kako će s pripremama za sljedeću sezonu započeti ranije no inače kako bi bio spreman za početak "Gira" 6. svibnja.

TORINO - Dva i pol mjeseca prije početka Zimskih olimpijskih igara u Torinu prodano je pola milijuna ulaznica, što je oko 60 posto od ukupnog broja ulaznica koje su ponuđene gledateljima širom svijeta, priopćio je Organizacijski odbor Igara (TOROC). Prodajom oko pola milijuna ulaznica TOROC je zaradio 43 milijuna eura, a do početka Igara očekujemo da će biti prodane sve dostupne ulaznice za olimpijska natjecanja, ukupne vrijednosti 76 milijuna eura, kazao je šef TOROC-a Valentino Castellani, dodavši kako je postavljeni cilj prodaja makar 83 posto ulaznica. Najtraženije su ulaznice za hokej na ledu, kojih je prodano 144.000, a potom slijede brzo klizanje (54.000), umjetničko klizanje (46.000), alpsko skijanje (42.000) i skijaško trčanje (32.000).

KUUSAMO - Prvo ovosezonsko natjecanje skijaša skakača za Svjetski kup koje se trebalo održati večeras u finskom Kuusamu otkazano je zbog jakoga snijega. Ukoliko vremenske prilike dopuste, skakači na skijama će svoje prvo natjecanje u sezoni imati u subotu u Kuusamu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙