FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren Trgovački centar Getro Novi Zagreb

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Trgovački lanac Getro otvorio jedanas svoje šesnaesto prodajno mjesto u Hrvatskoj - Trgovački centarNovi Zagreb, u koji je uloženo 150 milijuna kuna i u kojem je posaonašlo 350 djelatnika.
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Trgovački lanac Getro otvorio je danas svoje šesnaesto prodajno mjesto u Hrvatskoj - Trgovački centar Novi Zagreb, u koji je uloženo 150 milijuna kuna i u kojem je posao našlo 350 djelatnika.

Riječ je o Centru koji se nalazi u produžetku Avenije Dubrovnik, prema sajmištu u Jakuševcu, koji se prostire na 14.000 četvornih metara i u kojem se nalazi, uz cash&carry prodajni centar, još 26 lokala raznovrsnih namjena. Uz centar je izgrađeno i dječje igralište na površini od 800 četvornih metara.

Predsjednik Uprave Getroa Vjekoslav Gucić je istaknuo da Getro sada ukupno zapošljava 1800 djelatnika, da je samo u ovoj godini zaposleno 38 studenata, da namjeravaju do kraja godine otvoriti centar u Umagu te da ukupna ovogodišnja ulaganja prelaze 200 milijuna kuna.

Naglasio je i da su opsežnim infrastrukturnim zahvatima u samo mjesec dana uređene prilazne ceste i parking za 500 vozila, kao i poseban ulaz i parking za pravne osobe.

Zahvalio je Gradu na brzini oko izdavanja potrebnih suglasnosti, na što je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić dometnuo da su se hvatali i pobjeđivali rokovi, ali da će osnutkom Holdinga trgovačkih društava to morati postati svakodnevna brzina i realnost. Poglavarstvo se treba baviti strategijskim razvojem, a svakodnevne poslove prepustiti stručnjacima, kazao je Bandić posebno naglasivši da u zaoštrenoj tržišnoj utakmici Getro, kao domaći lanac, otvara svoj već 16 centar, koji će mnogo značiti stanovnicima Novog Zagreba.

Povodom otvaranja Getro je darovao 50.000 kuna u igračkama i didaktičkoj opremi Dječjem vrtiću Zapruđe i osnovnoj školi Mladost, a povodom Božića donirao je opremom i igračkama novootvoreni Dječji vrtić u Lovasu.

Getro će, kako se doznaje, poslovnu 2005. završiti s 2,1 milijardu kuna ukupnog prometa, pri čemu su 70 posto proizvoda koje nudi Getro hrvatski proizvodi, a ujedno će nastaviti s nuđenjem proizvoda pod privatnim robnim markama.

(Hina) xdb yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙