FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: zaplijenjen kamion pun praznih glasačkih listića

BAGDAD, 14. prosinca 2005. (Hina/AP) - Iračko ministarstvo unutarnjihposlova istražuje vijest da je u gradiću uz iransku granicuzaplijenjen kamion s tisućama praznih glasačkih listića, objavili suirački dužnosnici u srijedu, uoči parlamentarnih izbora.
BAGDAD, 14. prosinca 2005. (Hina/AP) - Iračko ministarstvo unutarnjih poslova istražuje vijest da je u gradiću uz iransku granicu zaplijenjen kamion s tisućama praznih glasačkih listića, objavili su irački dužnosnici u srijedu, uoči parlamentarnih izbora.

Jedan je dužnosnik priopćio da je kamion stigao iz Irana i da je zaplijenjen u utorak u pograničnome mjestu Badri, 150 km jugoistočno od Bagdada.

Zamjenik ministra unutrašnjih poslova general-bojnik Ali Galib kaže kako njegovo ministarstvo "još ne može potvrditi te podatke". Dodaje da snage sigurnosti u istočnoj pokrajini Wasitu istražuju taj slučaj. Taj je dužnosnik prije rekao da su postojala još dva kamiona i vjeruje se da su ti kamioni prešli u Irak. "Još traje potraga za drugim dvama kamionima. Svi imaju iračke registarske tablice", dodao je.

Irački glasači izlaze na izbore u četvrtak i biraju 275 zastupnika u parlamentu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙