FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović putuje u službeni posjet Bugarskoj

ZAGREB, 13. prosinca 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija RH Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu ćeotputovati u dvodnevni službeni posjet Bugarskoj, tijekom kojeg će sesastati sa svim najvišim političkim dužnosnicima te zemlje i održatipredavanje na sofijskom sveučilištu, priopćeno je u utorak iz Uredaglasnogovornice MVPEI.
ZAGREB, 13. prosinca 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija RH Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu će otputovati u dvodnevni službeni posjet Bugarskoj, tijekom kojeg će se sastati sa svim najvišim političkim dužnosnicima te zemlje i održati predavanje na sofijskom sveučilištu, priopćeno je u utorak iz Ureda glasnogovornice MVPEI.

Prvog dana posjeta Grabar-Kitarović sastat će se s bugarskim premijerom Sergejem Staniševim, ministrom vanjskih poslova Ivajlom Kalfinom i ministricom europskih integracija Meglenom Kunevom.

Za četvrtak je predviđen njezin susret s predsjednikom bugarskog parlamenta Georgijem Pirinskim, te predavanje na sveučilištu "Sv. Kliment Ohridski" na temu "3D - Pogled na šesto proširenje".

Iz Bugarske će hrvatska ministrica otputovati u službeni posjet Ukrajini, priopćeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙