FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nijemac sudi bugarski derbi

SOFIJA, 6. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Po prvi puta u povijestijednu nogometnu utakmicu bugarskog prvenstva sudit će strani sudac.Veliki bugarski derbi između Litexa i Levskog, koji se u subotu igra uSevlievu, 50 kilometara od Loveča, sudit će Nijemac Franz-Xaver Wack.
SOFIJA, 6. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Po prvi puta u povijesti jednu nogometnu utakmicu bugarskog prvenstva sudit će strani sudac. Veliki bugarski derbi između Litexa i Levskog, koji se u subotu igra u Sevlievu, 50 kilometara od Loveča, sudit će Nijemac Franz-Xaver Wack.

Nakon što je na posljednjoj utakmici Litexa ozlijeđen sudac, čelnici Bugarskog nogometnog saveza (BFU) odlučili su suđenje derbija povjeriti Wacku, što su obje momčadi spremno prihvatile. Utakmica će se igrati na neutralnom terenu jer je Litex nakon izgreda na utakmici protiv Belasitse kažnjen.

Nakon 14 kola bugarskog prvenstva u vodstvu se nalazi sofijski CSKA sa 40 bodova, Levski je drugi (33), Lokomotiv je treća (30), a Litex na četvrtom mjestu (26).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙