FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biščević izvijestio diplomate o Koštuničinom posjetu

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanjau Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) HidoBiščević održao je u četvrtak "briefing" za diplomatski zborakreditiran u Republici Hrvatskoj posvećen rezultatima jučerašnjeg posjeta srbijanskog premijera Vojislava Koštunice Zagrebu, priopćio jeMVPEI.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) Hido Biščević održao je u četvrtak "briefing" za diplomatski zbor akreditiran u Republici Hrvatskoj posvećen rezultatima jučerašnjeg posjeta srbijanskog premijera Vojislava Koštunice Zagrebu, priopćio je MVPEI.

Biščević je naglasio važnost susreta dvojice predsjednika vlada za daljnji razvoj bilateralne suradnje jer su odnosi Hrvatske i Srbije od ključne važnosti za stabilnost u jugoistočnoj Europi, stoji u priopćenju.

Taj je susret, ističe se u priopćenju ministarstva, "potvrdio i da se dobrosusjedski odnosi dviju zemalja temelje na europskoj viziji, gdje su od osobite važnosti početak pristupnih pregovora Hrvatske s EU, te početak pregovora SCG i Europske unije o sklapanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, zaključuje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙